Suunnittelemme ja toteutamme www-sovelluksia yrityksille ja muille tahoille. Tuotteemme vaihtelevat perinteisistä yksinkertaisista www-sivustoista monipuolisiin sovelluksiin. Tarvittaessa suoritamme myös jo olemassa olevien www-sivustojen päivitystä.


Suunnittelu

Suunnittelemme tuotteet asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityinä. Suunnitteluprosessin teemme mielellämme yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin voimme yhdessä löytää parhaat ratkaisumahdollisuudet. Ratkaisut voimme muokata jo valmiina olevista malleista tai luoda täysin uudet ratkaisut. Tarjoamme myös konsultointia parhaimman lopputuloksen aikaansaamiseksi. Pyrimme ensisijaisesti tuotteen toimivuuteen ja luotettavuuteen. Lisäksi kiinnitämme huomiota myös tuotteiden ulkoasuun.


Tuotetyypit

Toteutamme erityyppisiä www-sovelluksia, kuten esim.

 • perinteiset yksinkertaiset www-sivut
 • monipuolisemmat dynaamiset sivustot
 • tietokantaratkaisut
 • itsepäivitettävät sovellukset (esim. hinnasto)


  Ylläpito

  Tarjoamme asiakkaillemme erityyppisiä ylläpitoratkaisuja. Tarjoamme sivustojen päivityspalveluita, jolloin hoidamme tarvittavat päivitykset sopimuksen mukaan asiakkaan puolesta. Kehitämme myös ylläpito-sovelluksia, joilla asiakas kykenee helposti itse hoitamaan päivityksen.

  Tarjoamme lisäksi myös sivustojen hosting-palvelua.


  © 2000-2006 iDolphin Partnership. All rights reserved.